2025-01-22 11:00
Kinesiske nytårstraditioner/ foredrag og workshop med smagning
Vi har været så heldige, at en kinesisk kvinde og madkunstner har lyst til at fortælle os om det kinesiske nytår. Hun vil oven i købet vise os ved bordene, hvordan vi laver maden selv. Hun medbringer også sin kogebog, hvis nogle skulle få lyst til at fortsætte hjemme.
-
Foredrag på ca. 45-50 minutter om kinesiske nytårstraditioner og madkultur
-
Pause på 10 minutter
-
Miniworkshop – foldning af wonton, dumplings og forårsruller med fiktiv fars (farsen er lavet af havregryn) i 30-35 minutter, så alle selv kan prøve at lave wonton, dumpling og forårsruller med fiktiv fars.
- Dumpling-smagning med hjemmelavet dressing (Dumpling er Kinesisk nytårs mad)
Lei Hou er eksport ingeniør og arbejder i dag med industrimaskiner til fødevareindustrien. I sin fritid laver hun madlavnings workshops for FOF København.
Hillerød Stadion
Selskovvej 76, Hillerød, Danmark