2025-01-22 11:00

Kinesiske nytårstraditioner/ foredrag og workshop med smagning

Vi har været så heldige, at en kinesisk kvinde og madkunstner har lyst til at fortælle os om det kinesiske nytår. Hun vil oven i købet vise os ved bordene, hvordan vi laver maden selv. Hun medbringer også sin kogebog, hvis nogle skulle få lyst til at fortsætte hjemme.
 
  1. Foredrag på ca. 45-50 minutter om kinesiske nytårstraditioner og madkultur 
  2. Pause på 10 minutter 
  3. Miniworkshop – foldning af wonton, dumplings og forårsruller med fiktiv fars (farsen er lavet af havregryn) i 30-35 minutter, så alle selv kan prøve at lave wonton, dumpling og forårsruller med fiktiv fars. 
  4. Dumpling-smagning med hjemmelavet dressing  (Dumpling er Kinesisk nytårs mad)
 
Lei Hou er eksport ingeniør og arbejder i dag med industrimaskiner til fødevareindustrien. I sin fritid laver hun madlavnings workshops for FOF København.

 

Hillerød Stadion

Selskovvej 76, Hillerød, Danmark

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.